Välkomna in i vår
poddstudio

Hur vill du podda?


Oavsett om du vill använda dig av poddformatet som en del i din marknadsföring, eller om du vill ha en ny platform att uttrycka dig på så kan vi hjälpa till. Vi ser en fortsatt tydlig utveckling mot en mer digital konsumtion av ljud med bland annat en ökad tillgänglighet för just podcasts.
Det fina med just podd är ju att man kan fånga sin målgrupp vid så många tillfällen - på resa, på väg till jobb, under arbetstid, när man städar, lagar mat, tränar med mera. Idag finns det också plattformar där formatet videopodd är tillgängligt vilket ger lyssnaren möjlighet att "se" podden också. Många av våra kunder gör både "vanlig" podd och videopodd för att maximera insatsen. Så vilken fråga vill du driva? Vi hjälper till i processen som bollplank och tar dig från idé till genomförande
Hur vårt samarbete ska se ut bestämmer du helt själv.

Hyr vår studio

Vet du redan hur man gör en bra podd, och bara behöver tillgång till en modernt utrustad studio där du kan podda i fred? Hyr vår poddstudio per timma och tryck på knapparna själv. Vi kan självklart vara med och berätta om hur just vår utrustning funkar och ge tips och råd.

Låt oss producera din podd

Vill du ta din podd till nästa nivå? Hos oss får du en podd som låter proffsigt och tillgång till erfarna producenter att bolla med kring innehället. Vi hjälper dig såklart också med redigering, ljudläggning och publicering.

Skapa en podd från grunden

Har du eller ditt företag en idé för en podd, men behöver hjälp att komma igång? Vi hjälper dig utveckla ett format och paketerar din poddidé - du väljer själv hur delaktig du vill vara. Självklart får du hjälp med inspelning, produktion och tillgång till vår poddstudio mitt i centrala Göteborg.

Några poddar som redan
spelar in hos oss
Här hittar du vår poddstudio
Hör av dig för att boka eller för en visning av studion.
Sockerbruket 17, våning 4, 414 51 Göteborg

070-945 41 71 / info@fredag.se
© Copyright 2020 Fredag CBWP. All rights reserved.