Välkomna in i vår
poddstudio

Hur vill du podda?

Oavsett om du vill använda dig av poddformatet som en del i din marknadsföring, eller om du bara vill ha en ny platform att uttrycka dig pa kan Fredag hjälpa till. Poddlyssnandet i Sverige fortsätter öka och vi har saväl kompetensen som tekniken för att vara din nya poddpartner. Hur vårt samarbete ska se ut bestämmer du helt själv.

Hyr vår studio

Vet du redan hur man gör en bra podd, och bara behöver tillgång till en modernt utrustad studio där du kan podda i fred? Hyr vår poddstudio per timma och tryck på knapparna själv. Vi kan självklart vara med och berätta om hur just vår utrustning funkar och ge tips och råd.

Låt oss producera din podd

Vill du ta din podd till nästa nivå? Hos oss får du en podd som låter proffsigt och tillgång till erfarna producenter att bolla med kring innehället. Vi hjälper dig säklart också med redigering, ljudläggning och publicering.

Skapa en podd från grunden

Har du eller ditt företag en idé för en podd, men behöver hjälp att komma igång? Vi hjälper dig utveckla ett format och paketerar din poddidé - du väljer själv hur delaktig du vill vara. Självklart får du hjälp med inspelning, produktion och tillgång till vår poddstudio mitt i centrala Göteborg.

Några poddar som redan
spelar in hos oss
Här hittar du vår poddstudio
Du är välkommen också på spontanbesök, kom gärna förbi så visar vi!
Sockerbruket 17, 414 51 Göteborg

070-945 41 71 / info@fredag.se
© Copyright 2020 Fredag CBWP. All rights reserved.